Dijual!

Dj Video serelek Salah

$149.99 $99.00

ON SALE FOR A LIMITED TIME! SAVE $50!

serelek Video Ieu gede pikeun dua atawa leuwih djs spinning di hiji wanci. Meunang perhatian audiences Anjeun pas Anjeun ngamimitian set Anjeun!
“Ladies and Gentleman may I have your attention please! Bringing you the worlds hottest dance music mixed by the hottest djs. Support the djs, support the music. DANCE! Now, lets get into the mix!

(Ngalebetkeun anjeun ngaran custom dj dieu - tambah logo Anjeun jero vidéo éta - 100% ngaropéa anjeun)

Tempo sarta ngadéngé demo video handap tina serelek djs ieu.

Séép

SKU: DjVidDrops1 Kategori:

gambaran

Aksara: "Ladies jeung Gentleman mungkin kuring boga perhatian Anjeun punten! Bringing anjeun teh alam hottest tarian musik dicampur ku djs hottest. Ngarojong djs, ngarojong musik. Tari! Kiwari, nyanggakeun meunang kana racikanana! "

(Sesuaikeun eta kalawan ngaran dj anjeun atanapi Company jero vidéo jeung audio)

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!