Dijual!

DJ Video Citakan: Loop Lima (Samudra)

$99.99 $49.99

Ulah settle pikeun layar hideung salila set Anjeun! Malah lamun teu boga video pikeun lagu husus, anjeun masih bisa mibanda visuals keuna tetep moméntum akang. Hadé acan, nyieun salah sahiji puteran DJ video urang, ngaropéa kalawan ngaran anjeun. Nguatkeun brand pribadi anjeun sarta ulah ngabogaan jalma pikir set Anjeun rengse alatan layar pareum.

tag na ranjang musik audio nu sadia sareng video ieu, ngahubungan kami pikeun detil.

Séép

SKU: OCLoop5 Kategori:

gambaran

Video DJ - Ngaran jeung logo ngaropéa puteran maén dina layar VJ anjeun nalika anjeun teu boga video tina lagu anjeun maén. Maén logo anjeun leuwih sarta leuwih sarta leuwih tinimbang gaduh layar hideung. Sagalana geus ngaropéa. Taya audio. (Tapi ranjang sora audio / musik bisa ditambahkeun lamun diperlukeun) Pikeun profésional djs, nightclubs, réstoran, hotél sarta casinos wungkul.
Ti Birokrat di NYECOUNTDOWN.com

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!