Dijual!

DJ Video Citakan: Loop - partikel nembongkeun

1,996.17 $ 997.99 $

A whirl partikel ngahiji sacara lengkep pikeun nembongkeun logo Anjeun. Flashy tur futuristik, video ieu bisa ditingkatkeun ku audio custom pikeun pamakéan salaku pinuh on DJ intro video, atawa looped dina layar pas anjeun teu boga video pikeun unggal lagu.

Séép

SKU: PRLoop Kategori:

gambaran

Video DJ - Ngaran jeung logo ngaropéa puteran maén dina layar VJ anjeun nalika anjeun teu boga video tina lagu anjeun maén. Maén logo anjeun leuwih sarta leuwih sarta leuwih tinimbang gaduh layar hideung. Sagalana geus ngaropéa. Taya audio. (Tapi ranjang sora audio / musik bisa ditambahkeun lamun diperlukeun) Pikeun profésional djs, nightclubs, réstoran, hotél sarta casinos wungkul.
Ti Birokrat di NYECOUNTDOWN.com na KILLERSPOTS.com.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!