Anjeun kudu maca handap dina raraga meuli Nye produk undur.

THIS “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” TERMS OF USE AGREEMENT (“Agreement”) IS A LEGAL AND BINDING AGREEMENT BETWEEN YOU (“YOU,” “YOUR,” OR “YOURSELF”), AS THE END USER, AND “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” (“OUR,” “US,” “WE,” “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” OR “COMPANY”), WHICH GOVERNS YOUR USE OF OUR INTERNET-BASED MEDIA DISTRIBUTION AND DATA COLLECTION SUBSCRIPTION SERVICE (the “Service”) TOGETHER WITH ALL INFORMATION, CONTENT, PRODUCTS, MATERIALS AND SERVICES MADE AVAILABLE TO YOU BY US AND/OR THIRD PARTIES THROUGH THIS CREATIVE AUDIO/ VIDEO PRODUCTION (Collectively, the “Creative Audio/ Video Production” IE Nye ngaropéa audio jeung video undur). You acknowledge that by ordering any of the NYE Countdown products before December 10, 2018, that delivery of your order / the customized product(s); will not be delivered until after December 10, 2018. All orders placed after December 10, 2018 should be delivered within 72 hours of ordering via an emailed link to the email supplied to NYECountdown.com, llc. order, unless otherwise updated. You can update your email and profile on NYECountdown.com under the “MY ACCOUNT”. Questions? Email support at SUPPORT@NYECountdown.com jam 24 poé ngaliwatan Januari 2, 2019.

Mangga baca perjangjian ieu sacara saksama saméméh ngagunakeun kreatif audio / video produksi. Ku ngadaptar Pikeun, nyusun ONLINE OR via telepon, maké, atawa lamun heunteu Ngaksés THE kreatif audio / video produksi, atawa komponén Sakur tujuanana, di mana wae manner sama sekali, anjeun ACKNOWLEDGING yen Anjeun gaduh maca jeung dipikaharti perjangjian ieu, CONSENTING jadi pihak TO perjangjian ieu sareng agreeing janten kaiket ku AND sasuai jeung sarat jeung Kaayaan dieu. Ieu kreatif audio / video produksi ditawarkeun jeung dijieun ngan sadia pikeun profésional radio siaran, JOCKEYS disc, konsultan, labél, hotél, NIGHTCLUBS, bar, réstoran, promoters AND jalma profésional sapertos LAIN AND / OR badan. IF, lantaran, anjeun teu nampa AND satuju kana sagala Sarat jeung Kaayaan perjangjian ieu, mangga ngaeureunkeun THE pendaptaran / nyusun prosés jeung teu akses atawa nganggo produk, audio kreatif / video produksi, atawa MUSIK KURING, teks atawa bahan séjén sadia tina kreatif produksi audio / video di manner nanaon.

The product(s) being registered and sold are the audio timed voice parts, the custom audio voiced parts and the video effects of the NYE Countdown Shell WITHOUT the copy written music. NYECountdown.com, llc. uses the music on the countdowns for demonstration purposes only. All custom orders will receive their voiced customized insert and a “New Year’s Eve Custom Countdown DEMO TRACK” with music at no charge. (the additional “nye demo” download is for a sample | promotional use and instructional purposes only) You must be a working professional disc jockey or nightclub to purchase the NYE Countdown. By purchasing the “NYE Shell” and customized vocal dj drop from NYECountdown.com, llc. you are agreeing to abide by all music licensing copyrights and domestic | international copyright laws and indemnify and hold harmless Killerspots.com, Inc., NYECountdown.com, llc., its affiliates, agents and producers.

All orders are ONE LICENSE – ONE DOWNLOAD that is receipt trackable and traceable by our NYECountdown.com, llc. licensing software.

Anjeun nedunan dilarang babagi atawa munggahkeunana Sakur AND ALL COUNTDOWNS dihasilkeun KILLERSPOTS.COM, Inc. & NYECOUNTDOWN.COM, LLC. Onto YouTube, VIMEO, Facebook, Twitter, Instagram atanapi situs web babagi LAIN & ftp situs kajaba Anjeun gaduh nganyatakeun ditulis dokuméntasi FROM Departemen lisénsi urang.

Kabéh video geus watermarked pikeun ngaidentipikasi sagala na sagala palanggaran. Kabéh pelanggaran bakal neruskeun & baris jadi hideung-didaptarkeun & ngalarang tina purchases hareup.

Aturan pamakéan:

  • Audio / Video Produksi Kreatif ieu keur disadiakeun ka anjeun salaku pamaké tungtung na kedah kituna, ku euweuh hartosna jadi dihasilkeun, dirobah, diadaptasi, dikirimkeun, dijual, disewa, diséwakeun, dilisensikeun, dibikeun, disebarkeun, atawa lamun heunteu dispensed ka pihak katilu mana wae atawa dirobah sagala cara.
  • Company grants to you a non-exclusive, non-transferable, non-sub-licensable, revocable license to use the object code copy of the Creative Audio/ Video Production distributed with this Agreement (the “Copy”) along with related documentation during the term of this Agreement on a single CPU, which CPU you may change from time to time. Such license shall be terminable as provided herein.
  • Audio / Video Produksi Kreatif Ieu hartosna narima eusi dikirimkeun ku Company sarta merlukeun hiji akun individu bisa dijieun tur disatujuan ku Company guna ngalanggan Service di. Unggal akun ieu otorisasi bisa dipake ukur ku individu nu geus dijieun akun. Dina sadaya kaayaan wajib rekening jadi shared atawa dipaké ku leuwih ti hiji pamaké sarta aksi sapertos bakal dianggap grounds pikeun disablement tina akun eta, terminasi tina akun, atanapi Peta punitive lianna. Ieu ngawengku nyieun ID akun individu Anjeun sadia jeung sagala jalma séjén / lembaga.
  • Anjeun ngaku yén Company nahan kontrol ekslusif teh Kreatif Audio / Produksi Video na sadayana hak cipta intelektual pakait therewith. Ku subscribing kana jasa pangiriman eusi ditawarkeun ngaliwatan Produksi Kreatif Audio / Video, anjeun ulah jadi nu boga eta. Iwal sakumaha dinyatakeun disadiakeun dieu, Anjeun teu dibales wae hak atanapi lisénsi jeung patén-patén, hak cipta, Rahasia dagang, dagang atawa mérek dagang kalayan hormat ka Kreatif Audio / Produksi Video atanapi eusina, sarta Company cadangan sagala hak nu teu kaserat hereunder. The Kreatif Audio / Video Produksi ngandung émbaran proprietary jeung rahasia nu ditangtayungan ku hukum hak cipta na dibekelan pajangjian internasional.
  • Anjeun satuju teu dipiceun, ti mana wae salinan tina Kreatif Audio Produksi / Video, hak cipta sagala jeung / atawa notices hak proprietary séjén anu muncul dina Kreatif Audio / Produksi Video sakumaha asalna disadiakeun ku Company.
  • Anjeun satuju teu misahkeun, ngaleupas, ngadekrip, narjamahkeun, edit, nyieun karya turunan ti, ekstrak atanapi insinyur sabalikna atanapi resell nu Kreatif Audio Produksi / Video, atawa nyobian, atawa mantuan batur mun, ngalakukeun salah sahiji nu baheula.
  • Anjeun satuju teu baranahan, ngadistribusikaeun, nyebarkeun, ngajual, sangkan sadia ka pihak katilu, atawa ngiderkeun Kreatif Audio / Video Produksi ieu saha atawa mangpaatkeun Kreatif Audio / Video Produksi pikeun tujuan komérsial atawa non-komérsial tanpa idin ditulis saméméh express tina Company. Sagala aksi distributive diidinan sapertos constitutes ngalanggar hukum hak cipta féderal handapeun 17 USC Bagéan 106 pikeun nu bisa dianggap makéna pikeun ngalaksanakeun dibeunangkeun dihaja, dihukum ku denda nepi ka salah-ratus lima puluh rébu pérak ($ ​​150,000) per infringing polah.
  • Eusi dikirimkeun ngaliwatan Kreatif Audio / Produksi Video nyaéta hak milik pihak katilu anu ngaropéa kapamilikan leuwih dinya sarta geus dilisensikeun ka Company. eusi nu ditangtayungan ku hak cipta sarta hukum intelektual lianna. Eusi nampi ti Company bisa jadi ditampilkeun, dipaké, sarta dicoo ngan ku palanggan jeung saha eusi dijieun sadia tur ngan pikeun tujuan dina lingkup pasatujuan ieu.
  • Anjeun satuju teu ngagunakeun kandungan dina ragam yén bakal ngalanggar teh hak cipta atawa perlindungan ekslusif séjén afforded kana karya tur ngaku yen sagala pamakéan infringing bakal nungtungan hak anjeun ka privasi handapeun pasatujuan ieu sareng ogé bisa ngahasilkeun liability légal pribadi sahandapeun kaayaan atanapi hukum féderal. hukum Federal nyadiakeun hukuman perdata sarta pidana parna keur baranahan diidinan, distribusi, rental, atawa transmisi digital rekaman sora hak ciptana jeung / atawa karya cipta sejenna dina 17 USC Bagean 501, 506. Nyieun salinan diidinan karya hak ciptana constitutes maok pikeun nu bisa dilaksanakeun makéna réwuan dollar di Karuksakan. Nyieun salah sahiji eusi sadia on peer wae mun peer (P2P) jaringan atawa lain hartina Ngunggah diidinan karya cipta atanapi protectable ogé constitutes ngalanggar hak cipta. Pasatujuan Ieu constitutes bewara panyalindungan hak cipta pikeun eusi dikirimkeun ngaliwatan Kreatif Audio / Produksi Video na sagala pamakéan ilegal bisa hasil dina Pananjung of ngalanggar hak cipta dihaja dina pangadilan féderal dihukum ku denda nepi ka salah-ratus lima puluh sarébu ($ 150,000) dollar per infringing polah atawa liability sipil atawa kriminal parna lianna.
  • Anjeun ngarti anu sakabeh eusi ieu watermarked ku ID pribadi nu traceable ka anjeun, sarta yén anjeun bakal nanggungjawaban kanggo Niron atawa ulang distribution ilegal tina Kreatif Audio / Produksi Video atanapi eusi dina sadayana atawa bagian anu luyu jeung luhur.

Istilah. This Agreement commences upon your acceptance (as described above) and will end when terminated. This Agreement will be deemed to terminate immediately if you fail to comply with any material term or condition contained herein. Upon termination, your license rights end and you will no longer have access to or be able to receive the subscription content. Company reserves the right to terminate this Agreement and disable the Creative Audio/ Video Production at Company’s discretion at any time. The restrictions set out in this Agreement shall remain in force even after termination or expiration.

Bantahan of HARANSI. You expressly agree that use of and access to the Creative Audio/ Video Production application is at your sole risk. The content is provided on an “as is” and an “as available” basis. We do not make, and hereby disclaim, any representations or warranties regarding the Creative Audio/ Video Production, content, Company website, and/or other products and services offered through the Company or any portion thereof, express, implied or statutory, including (without limitation) implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose, title, non-infringement of third party rights, or any warranties arising by course of dealing or custom of trade. We make no representation or warranty that any material, content, products or services displayed on or offered through the Creative Audio/ Video Production are accurate, complete, appropriate, reliable, or timely. We also make no representations or warranties that the Creative Audio/ Video Production will meet your requirements and/or your access to and use of the service will be uninterrupted or error-free, free of viruses, malicious code, or other harmful components, or otherwise secure. Some jurisdictions do not allow the exclusion of certain warranties. Accordingly, some of the above exclusions may not apply to you.

Watesan ngeunaan Liability. Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum nu manglaku, ngayakeun Company, na lisénsina, suppliers, mitra, affiliates atawa pihak-katilu panyadia ladenan wajib moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun atawa pihak katilu pikeun sagala langsung, teu langsung, incidental, husus, exemplary, punitive atanapi consequential Karuksakan, atawa naon baé formulir sejenna Karuksakan di manner wae timbul kaluar tina atanapi di sambungan kalawan pasatujuan ieu atawa pamakéan Anjeun tina Kreatif Audio Produksi / Video, paduli bentuk peta atanapi dasar ngaku atawa naha atanapi henteu Company geus disarankan sahiji kamungkinan Karuksakan misalna. Sababaraha jurisdictions teu ngidinan watesan atanapi pangaluaran of liability pikeun Karuksakan incidental atanapi consequential. Sasuai, sababaraha watesan di luhur sarta exclusions teu dilarapkeun ka anjeun.

Paké Penerangan. Anjeun hereby ngabulkeun kana idin Company ngagunakeun informasi wae diturunkeun tina pamakéan Anjeun tina Kreatif Audio / Produksi Video atawa informasi séjén dilaporkeun ka Company dina sagala manner Company pilih, pikeun boh tujuan komérsial atawa non-komérsial.

Parobahan. Parusahaan cadangan nu katuhu iraha wae ngarubah pasatujuan ieu sareng maksakeun istilah atawa kaayaan anyar atawa tambahan kana pamakéan Anjeun tina Produksi Kreatif Audio / Video. modifikasi sapertos na istilah tambahan jeung kaayaan bakal efektif geuwat tur dilebetkeun kana Pasatujuan ieu. pamakéan terus anjeun tina Kreatif Audio / Produksi Video bakal dianggap ditampa tujuanana.

Indemnity. You agree to defend, indemnify and hold us harmless against any losses, expenses, costs or damages (including our reasonable attorneys’ fees, expert fees’ and other reasonable costs of litigation or proceedings) arising from, incurred as a result of, or in any manner related to any claim or action based upon (a) your breach of, or failure to comply with, the terms and conditions of this Agreement, (b) your use of the Creative Audio/ Video Production , and/or (c) the use of the Creative Audio/ Video Production by any other person using your IDs. We may, in our discretion, participate in the defense of any such claim or action and any negotiations for its settlement or compromise. No settlement which may adversely affect our rights or obligations shall be made without our prior written approval. We reserve the right, at our own expense and on notice to you, to assume exclusive defense and control of any such claim or action and then your corresponding indemnification obligation will end.

Pilihan Hukum sarta Undang idin ka yurisdiksi. Pasatujuan ieu diatur ku hukum Nagara Ohio, AS, tanpa hal mun bentrok miboga dibekelan hukum; jeung anjeun hereby idin ka yurisdiksi ekslusif sahiji na tempat di féderal jeung kaayaan pangadilan lokasina di Clermont County, Ohio, AS kalayan hormat ka sadaya sengketa timbul kaluar tina atawa anu patali jeung Kreatif Audio Produksi / Video. Tambahanana, Anjeun hereby idin ka yurisdiksi ekslusif sahiji na tempat di pangadilan misalna pikeun sagala aksi commenced ku anjeun ngalawan urang (atawa affiliates kami).

Sakabéh pasatujuan. This Agreement constitutes the entire agreement between you and Company and governs your use of the Creative Audio/ Video Production, superseding any prior agreements between you and Company. You also may be subject to additional terms and conditions that may apply when you use affiliate services, third-party content, or third-party Creative Audio/ Video Production. If any part of this Agreement is held invalid or unenforceable, that portion shall be construed in a manner consistent with applicable law to reflect, as nearly as possible, the original intentions of the parties, and the remaining portions shall remain in full force and effect. Company’s failure to enforce any right or provisions in this Agreement will not constitute a waiver of such or any other provision. Company will not be responsible for failures to fulfill any obligations due to causes beyond its control.

ALL pesenan custom kudu dijieun ku Saptu, December 27, 2018 nalika tengah poé, Est keur ngajamin pangiriman dina waktos tanpa fee gawena.

Kabéh pesenan sanggeus deadline ieu bakal hasil dina fee rurusuhan tambah sagala biaya FedEx expedited.

ALL jualan nu ahir! NO REFUNDS bakal dibéré. NO pengecualian.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi rojongan: punten e-mail support@nyecountdown.com or www.NYECountdown.com. Hatur nuhun! Wilujeng taun énggal!

*** diskon ngageter ***

Mangga Candak video Anjeun Nye undur Hirup di peta this New Year’s Eve – and send to us so we can feature you and your venue on our website and social media.

Muatkeun di dieu: http://bit.ly/ClientUpload

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!